Как да носите риза

Публикувано от admin 06/10/2017 0 Коментари

Ризата е универсално облекло, което се търси не само сред силната половина на човечеството, но и при жени от всички възрасти. Тъй като жените по своя характер са си порция експериментатори, тогава има много възможности за носене на ризи. За съжаление не всички жени знаят как да носят женска риза и с какво и как да комбинират с дънкови панталони. Междувременно стилистите предлагат много интересни опции, благодарение, на които може да създавате стилни комплекти за всички случаи.

Женската риза се отнася за ежедневните дрехи: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women/women-s-shirts. Ето, защо не е трудно да я комбинирате с други елементи на гардероба.

 

Как да носите риза и с какво да я комбинирате?

 

Ако се комбинира с панталони или дантелена пола се оказва доста необичайно, но в същото време стилен комплект. Модно е да носите карирана риза с къси дънки, тесни панталони от кожа, деним шорти.

Създаването на сладко и романтично изображение ще помогне на ансамбъла, дори като допълнение с пола и карирана риза.

Младежки и динамичен вид създават дънковите къси панталони с надути талия, светли маратонки и едноцветна връхна дреха с риза: https://fashioncolors.bg/drehi/damski-drehi/rizi под нея.

За ниските момичета е противопоказано да носят риза с дълги или широки разери. Може неволно да създадат илюзия за чужда дреха или още по-немислимо дете в дрехата на татко.

Притежателките на излишни килограми няма да се поберат в дънки и впити, еластични ризи. Това обаче съвсем не означава да облекат безформени модели.

Избирайки правилния комплект, трябва да помните правилото за обема. Ако ризата е разрязана или е украсена с големи детайли, тогава долната част от облеклото трябва да е семпло.

С дънки от тъмни тонове, всякакви ризи се комбинират. Ако ризата има ярък печат, панталонът или полата трябва да е в неутрално. Офис облеклото изглежда строго с панталони и памучна риза. В този случай ризата може да се вмъкне в панталоните. Тънката линия може да се подчертае с тънка кожена или лакирана каишка тип колан.

Всичко това са само малка част от детайлите, които всеки сам за себе си и според формата на тяло трябва да съобрази.