Актуални разновидности на банските костюми

Posted by admin 30/03/2021 0 Comment(s)

Дизайнерите на бански костюми през последните години създадоха безброй възможности за избор на жените и така на пазара могат да се намерят модели за тези, които обичат да плуват; за тези, които винаги търсят най-новите и модерни плажни облекла, както и за тези, които просто държат да изглеждат секси в тях. Напоследък се наблюдава разнообразие от бански костюми, предназначени за сладострастните жени. Облеклата с форма на банан, тези с ресни по тях или пък моделите с хубави извивки се продават като топъл хляб. 

 

Ако искате да носите бански, който наподобява на бельото тип прашка, но все пак да покрива част от дупето ви, тогава изберете бански в стил „бразилско дупе“. Определено тази дреха не може да се похвали с добро прикриване на някои недостатъци по тялото, но за сметка на това, би ви позволила да повдигнете задните си части. Уникална характеристика на кройката на този бански е, че визуално ви прави по-слаби, като същевременно прави така, че задника ви да изглежда страхотно. Този тип изрязване се нарича „бразилски разрез“. Красотата на тази кройка е, че всъщност се побира в долната част на тялото, включително дъното. Не бихте могли да забележите големия ханш отпред, нито изпъкнало коремче над него.

 

Това са само някои от причините, поради които банските тип „бразилско дупе“ са популярни през летния сезон. Единственият им недостатък е, че не създават усещане за комфорт и лукс, както другите видове плажни облекла. Все пак е хубаво да имате предвид комфорта и характеристиките, които ви карат да се чувствате уверени, докато плувате. Най-често срещаните неща, които търсят повечето жени, включват добро прилягане, страхотен стил, атрактивен дизайн и комфорт.

 

Бикини банските костюми също са изработени от различни тъкани, но най-често се правят от найлон, коприна и спандекс. Найлонът се счита за най-евтината материя, от която се правят бански костюми. Този вид плажни облекла са по-удобни от специалния компресионен материал за износване, който се използва за тяхното изработване. Копринените бански също са много удобни. Спандекс банските са гъвкави, а също и дишащи, което ги прави много популярни. Основният проблем при спандекс дрехите е тенденцията костюмът да прилепва към тялото, когато е в движение.

 

Дамските плажни облекла като бикини, танкини и цели бански костюми са един от най-популярните видове в днешно време. Тези дрехи са изработени от различни материали, включително пластмаса, винил и дори мрежа. Еднокомпонентните бански костюми са най-популярните в целия свят, защото позволяват на потребителя да се движи свободно във водата. Целите банските костюми се изработват предимно от лека смес памук / полиестер и са доста удобни. Бикини банските костюми са изработени от еластичен материал и обикновено включват две части - сутиен и бикини. Този тип предлагат възможността да съчетавате различни горни и долни половини и така да експериментирате с външния си вид.

 

Танкините са подобни на банските от две части, но се отличават с горна част, наподобяваща туника без ръкав и нямат еластична талия. Обикновено са изработени от памук или комбинация от памук и полиестер. Този вид може да се използва като ежедневен бански или може да послужи за небрежно бягство на плажа.