Очарователни и модерни с дамските чанти на Espoka

Posted by admin 06/03/2017 2 Comment(s)

Очарователни и модерни с дамските чанти на Espoka

За всички ценители и привърженици на съвременния градски стил, лондонският фешън бранд сътвори чудесни модели дамски чанти, очароващи с женствения си дизайн и неповторимо удобство!

Всяка уважаваща себе си дама цели да постигне неразрушим баланс в ежедневния си стил! Как се постига това ли? Елементарно е – само с помощта на атрактивните дамски артикули на Еспока ще постигнете изключително нежна и красива визия!

Любимият дамски аксесоар: чантата!

Както и да го мислим – дамската чанта е задължително допълнение в облеклото ни без значение от повода. В ежедневието, например, необходимостта ни от този практичен аксесоар е дори още по-голяма.

И съвсем очаквано, в дамската чанта традиционно цари съвършен хаос – и как не, когато именно там „пребивават” безценната ни козметика, портфейл, документи и ще някоя друга дреболийка. Ето защо, здравината и издръжливостта на дамската чанта следва да бъде приоритет за всяка жена.

Топ 3 дамски чанти от Еспока!

Изглеждайте невероятно всеки ден и час с помощта на разкошните дамски артикули на лейбъла Еспока! Време е да разчупите осезаемо „уличния” си стил, внасяйки му малка доза от лондонския чар!

Style Changer Fashion Leather Handbag

Запознайте с един от бестселърите на популярната лондонска модна марка! Озадачаващ с колоритното си наименование, моделът ” Style Changer Fashion Leather Handbag” притежава всичко необходимо, за да се превърне във всеобщ любимец този моден сезон, а и не само!

Време е за така дълго чаканата „промяна”! Подобрете стила си още сега, в тази минута, само с помощта на страхотния модел „style changer”! Готови ли сте да очаровате с неповторима визия всеки ден?  Е, в такъв случай, модерният бестселър Ви очаква!

 

 

Color Black Cross Body Tote

Позволете на вътрешния си глас да се изяви! Всяка промяна е ново начало, дори когато става дума за мода! Вижте се в нова светлина, докосвайки се до тренди предложенията от лондонския бранд Еспока! Създателката на марката, лъчезарната Стела, успя да създаде изключително красиви, нестандартни и най-важното удобни модели обувки и чанти, които се отличават не само с безупречния си дизайн, ала и с отлично качество!

Допълнете гардероба си с още един ултра модерен дамски артикул, наречен Color Black Cross Body Tote! За толкова кратко време, практичният модел успя да привлече интереса на модните ценители! Не пропускайте и Вие възможността си да заблестите в свеж сет от обувки и чанти на модния лейбъл Espoka!

Too Late To Say No Handmade bag

Различна и женствена, дамската чанта, наречена “Too late to say no”, впечатлява с колоритната си визия, подходяща за дамите, които обожават нестандартните идеи. Готови ли сте да заложите на новото, модерното и необикновеното в модата?

Моделите на Еспока се изработват ръчно от висококачествени материали, гарантиращи дългосрочно носене! И накрая, не забравяйте да посетите онлайн магазина на Еспока, както и фейсбук страницата ѝ, за да почерпите още модни вдъхновения от лондонската марка!

 

Пазарувайте със стил и вкус на https://espokalondon.com/

Очакваме Ви и на нашата страница в социалните медии:

https://www.facebook.com/espokalondon/?fref=ts