4 Чифта дамски обувки, които си заслужава да притежавате тази зима

Posted by admin 15/02/2016 0 Comment(s)

 Всеки сезон е като ново предизвикателство за една жена, защото тя трябва добре да обмисли какво да добави в гардероба си, за да може визията й да е все така актуална и модерна. Тази зима има конкретно 4 чифта дамски обувки, които задължително трябва да обмислите. Ето за какво точно говорим:


 

  1. Обувки с дебел равен ток

Това са най-често дамски обувки с дължина на боти – т.е. максимум 5 см над глезена, като тези под тази дължина, също, идеално се вписват в модния тренд. Най-хубавото на тази дамски обувки е, че са удобни и практични, с тях можете да ходите дори на работа или на разходка, а в същото време са и много елегантни.

 

  1. Дамски обувки с остър нос

За радост на някои дами, и за нещастие на други, този тип дизайн дамски обувки се завърна, така че няма да е лошо да ги обмислите, защото винаги ще ви свършат работа за по-специален или официален повод, включително и за важна делова среща или даже за празник като сватба или кръщене.

 

  1. Обувки с пух

Дългият косъм е достатъчно актуален и го срещаме както по палтата, така и като самостоятелни аксесоари. Дамски обувки в такъв стил идеално ще паснат и на вашия елек от норка, заек или лисица. Старайте се да избягвате прекалено натруфените дизайни обаче, ако държите точно тези дамски обувки да бъдат вашия ежедневен избор за работното място.

 

  1. Дамски обувки с мъжки дизайн

Или казано на обикновен език, това са ботушите или ботите в стил кубинки. Те ще ви служат винаги – както когато не ви се затормозява с високи токчета, така и след като падне първия голям сняг и се окажете само с боти в прекалено изискан, но и не и комфортен вид.