Есенен гардероб 2017 за слабите дами

Posted by admin 05/12/2017 0 Comment(s)

Съвременната жена на 35 - 45 години изглежда красива и млада, добре поддържана и стилна. Ако е така, в допълнение към тези предимства се нарежда и тънката фигура. Във всяка сезонен гардероб, нещата са свързани с бизнес стил, както и неформални. Предлагаме ви да направите свой собствен индивидуален и основен гардероб за есенния сезон от най-модерните дрехи.

Есенен гардероб 2017 за слабите дами

Съгласете се, че когато видите определен модел момиче или млада жена с вашата форма и телосложение и харесате тоалета й, веднага ще помислите да си го добавите и във вашия модерен и стилен, елегантен набор дрехи.

Например, ансамбъла модни плетива и кашмирени рокли: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дълга-черна-рокля-с-цепкае много удобен по време на студения сезон, както и кратко палто или сако, ботуши в различни стилове.

 

Ако избраният стил е подчертан от други аксесоари: чанта, шал и ръкавици нещата минават в друго измерение.

Независимо от климатичните условия в района, в който живеете, три неща остават релевантни. Първият – дъждобран – класически модел, който не излиза от модата.

 

Вторият е слой от прав или монтиран силует с дължина midi, кашмир, туид или вълна. През този сезон дизайнерите препоръчват палто от светли цветове или ярки цветове: жълто, червено, охра. Третото нещо, незаменимо за много студени и дъждовни дни е кожух или яке.

Ако есента обещава да е топла, тогава може да актуализирате гардероба, като изберете късо палто от прав силует, по-дълъг от или под коляното. Предимството на класическия стил е, че палтото ще бъде модерно и подходящо за няколко сезона.

Алтернатива на дъждобран или леко палто може да бъде без ръкави или късо одеяло яке.

Краткото дамско яке е хармонично комбинирано с рокля от вълна или кашмир, с тесни панталони или дънки с различни силуети и дължина.

 

За студените и мразовити дни в гардероба ни обикновено има модерен кожух или яке.

Червеното е любимото на есента, така че най-смелите момичета-блогъридори правят монохромни съчетания.

Интересна и стилна есента може да бъде направена от много неща в модерен нюанс на розово-бежов цвят. Едно класическо палто, джъмпер, чанта и панталони, обувки - всичко се вписва перфектно и хармонично едно с друго. Младата жена, която е съставила този ансамбъл, има страхотен вкус, отлично усещане за цвят и пропорции, оригинален, индивидуален и елегантен стил.

 

Есенни костюми в бизнес стил и панталони.

Безусловни фаворити от есенния сезон 2017 и зимата на 2018 са тесните панталони или класически стил, но стеснен силует. През топлите дни на есента те могат да се носят с къси якета, със сака и блейзери, яке дамско есенноза класически силует. Модерните стилове, които можете да видите в тесни панталони отиват при всички жени с тънка фигура, независимо от растежа. Те лесно се комбинират с трикотаж, блузи, якета и палта. Обувките могат да бъдат всякакви - изберете за работа и почивка, обувки "Оксфорд", универсални обувки с ниски токчета.

В началото на есента, за още топлите летни дни, изберете панталони, дънки или бял блейзер за гардероба - в тези неща винаги ще изглеждате елегантно.