Есенните обувки, които трябва да бъдат в гардероба ви

Posted by seoteo 11/01/2018 0 Comment(s)

 

През есента предпочитаме да избираме обувки с по-спокойни тонове. Можете да носите високи ботуши, боти или ботуши с висок ток, но най-важното е да изберете чифт, който да съответства на вашето изображение като цяло.

Можете да изглеждате добре през всеки сезон и във всяко време. И кога, ако не през есента, да имате нови ботуши и палта? Нека да разберем есенните тенденции и обувки, които са идеални за първите по-хладни дни.

Ботуши до глезена с остър връх - те са удобни, практични и многофункционални. Най-често се предлагат от кожа и изкуствена кожа от естествени цветове: черен, кафяв, пясък. През последните години, дизайнерите започнаха да добави в есенните цветове обувки и в лилаво, зелено, леопард с различни щампи. Ярките елементи в дрехите и необичайните обувки привличат вниманието и ви позволяват да подредите акцентите на цветовете. Ако искате всички да видят красивите ви тънки крака, можете да носите закачливи ботуши и монохромни панталони със заглушен цвят. Ако е важно за вас визуално да правите краката си по-дълго, тогава е по-добре да изберете ботуши с висока платформа. Те ще са малко по-груби и леко в стила на необикновена личност, но отново създаващи комфорт и удобство.

Елегантни ботуши - могат да се носят дори за работа и подхождат перфектно за разходка. Интересното е, че за обувки в този стил подхожда и на гащеризони и джинси, класически рокли и къси палта.

Обувки от класически цветове - класиките ще бъдат винаги модерни: във всяка ситуация и без значение какъв стил ще е преобладаващ. Така може спокойно да отидете в магазина за обувки и да си купите ботуши тип чизми с ниска пета: https://fashioncolors.bg/dreha/obuvki/черни-дамски-чизми. Ако имате съмнения, какъв цвят да изберете обувки, купете тъмно кафяво, тъмно синьо, черно или бежово. Това са класически цветове, които се съчетават с всяко облекло, всеки цвят и стил. За топлата есен можете да си купите ниски обувки от естествени цветове: тъмна маслина, тъмно кафява, черно или бежово.