ХОТЕЛИ НА МОРЕТО

Публикувано от admin 10/03/2016 0 Коментари

  Ако сте решили да отидете на море и не сте с карта за почивна станция, не сте на палатка или с каравана на къмпинг вашето място е в хотела. На българското черноморие е пълно с хотели, които предлагат най-различни видове услуги в зависимост от категорията и цената. Най-предпочитани са тези хотели, които са близо до плажа и достъпът до морето е най-бърз. Но те са и най-скъпи.

 

 Хотелите в близост до плажната ивица са с по 5 звезди, на затова пък предлагат всички удобства за клиента като се започне от обзавеждането на стаите, гледката към морето, изисканата кухня, интернет връзка, цифрова телевизия, телефони и автомобили под наем. В тези хотели има дори собствени басейни, в случай че не ви се ходи на плаж.

 

 По-евтините хотели на морето са по-далеч от плажната ивица, но те също не предлагат лоши условия,. Единственият им недостатък е че са далеч от плажа. Но това пък дава други възможности, например една приятна разходка през морската градина до плажа, разходка из курорта, посещаване на исторически и културни забележителности. Най-добрите и луксозни хотели по българското черноморие са в курортите Албена, Слънчев бряг, Константин и Елена, Свети Влас. В тях освен традиционните за един луксозен хотел услуги се предлагат и други видове развлечения като казина, нощни дискотеки и барове , което ги прави изключително привлекателни особено за чуждестранните туристи, за които алкохолният туризъм през лятото по нашите хотели е един вид приключение.

 

 По-евтини, но не с по-лоши качества са  и малките частни хотели. Те са с по-ограничен брой легла, но затова пък изключително удобни и всеки с различна атмосфера. Особено привлекателни са тези малки хотели в старите курорти и тяхната стара част като Созопол, Несебър, Поморие, Обзор, Царево, Синеморец. Хотелите  в тези курорти предлагат и по-голямо спокойствие за своите клиенти и атмосфера близка до домашната и далече от светския лукс ако се нуждаете от това разбира се.

Източник: http://hotel-orbita.bg