Как правилно да изберем булчинската си рокля?

Публикувано от seoteo 21/02/2022 0 Коментари

Сватбеният ден е един от най-важните дни в живота на едно момиче. Ето защо бъдещата булка трябва внимателно да подбере булчинската рокля, с която ще бъде облечена. В следващите редове ще ви подскажем на кои детайли да обърнете внимание. 

Важни моменти при избора на сватбена рокля

Кройка

Когато избирате сватбена рокля, тя трябва да бъде съобразена с вашата фигура.         

Кройката на роклята може да подчертае нейните предимства или да скрие недостатъците. Също така булчинската рокля трябва да отговаря на вашите естетически предпочитания. 
Модните тенденции са важни, но никога не бива да бъдат единственият определящ фактор при избора на булчински рокли.  Ако сте изправени пред дилема, отдайте предпочитание класиката, която никога не излиза от мода.

Цена

Също така, определете  финансовите си възможности, преди да започнете търсенето. И  непременно изпробвайте няколко стила, за да разберете в коя рокля ще се чувствате най-комфортно и в същото време ще ви донесе най-много комплименти.

Материалите, от които е изработена роклята, също не бива да се пренебрегват. Най-модерните материали през 2022 г. са – коприна, дантела, тюл, сатен, шифон. Типът плат, трябва да съответства на модела на роклята, защото при някои модели само с определен вид плат би могъл да се получи желаният ефект. 

Цвят

Цветът няма значение. Всичко зависи от това как ще се чувствате вие.

Ако не обичате бялото, винаги има и алтернативни решения. Пастелно розово, гълъбово сиво , бежово и много други цветове. От известно време насам , в колекциите на много дизайнери, се появят булчински рокли, които не са в традиционния бял цвят.

Обувки

Обувките също играят много важна роля, във визията на булката. Задължително е да ви бъдат удобни и идеално да пасват на роклята.

Не на последно място са аксесоарите. Те допълват и придават завършък на цялостната визия на булката. Хубаво да е да се постигне баланс ,за да може всеки един детайл да изпъкне и да придаде още по-красив вид на булката.

 

Публикацията е подготвена благодарение на:
Сватбен бутик Alfa Brides - град София