Какви са модните тенденции при мъжките палта за 2016 година?

Публикувано от admin 15/09/2016 0 Коментари

Както при пролетно-летните, така и при есенно-зимните модели на мъжки палта се запазва основното правилото за елегантност и стилност, което при дизайна излиза винаги на преден план, като остава след себе си и нотка дързост. След различните модни колекции на големите марки за този летен сезон, сега идват на мода някои наистина невероятни модели мъжки палта от MODERNO, които се открояват с уникалността си, както и с изчистените си кройки. Както има един израз, за всекиго има по нещо. А интересното в случая е, че за тази 2016 година сред този тип връхни облекла не преобладават толкова ярките цветове, за разлика от неутралните цветове като черното, сивото и кафявото.

 

Стилните мъжки якенца за предстоящите по-студени месеци не са чак толкова дълги, ами имат една особено оптимална дължина, каквато дава комфортност и ви позволява да се чувствате наистина свободно и удобно, независимо на каква ситуация ще попаднете. За дългата си история мъжките палта са минали през продължителна еволюция, докато стигнат това максимално ниво на удобство, комфорт и стил, което се желае от всеки един от представителите на мъжкия пол, когато извършва покупка на такъв вид връхно облекло.

 

Особено популярна модна тенденция са и плетените палта. Даже през предстоящия сезон всички специалисти очакват те да достигнат разцвета си. Обемните плетки, изразяващи се в комбинации от ярки цветове, различните стилове и предимството на дължината до земята – точно това са специфичните елементи на трикотажните палта, които ще се носят през предстоящия есенно-зимен сезон 2016 / 17. Съветът, който дават известните дизайнери, е, че такива палта е хубаво да се носят с по-обемисти шалчета и кожени якички. За първи път се обръща толкова голямо внимание към трикотажните комплекти отстрана на известните дизайнери. Трикотажните комплекти представляват комбинация на жилетки и якета с панталони и поли, които са изпълнение в еднакъв стил и еднаква цветова гама. По този начин тези костюми имат наистина добър вид.