Малката дамска чанта е хита на зимния сезон тази година

Posted by admin 04/02/2016 0 Comment(s)

Дамската чанта си има своя мода, свой сезон и своя типичен стил, когато една жена не обича да изневерява на него каквито и да са актуалните тенденции. Но понякога не е зле да погледнем и към модния подиум, за да разберем какво е модерно. Така например, за зимата на 2015 и 2016 година категорично хит сред аксесоарите за жени е малката дамска чанта. Ако още нямате такава и се чудите как да се поглезите след празниците, ето и най-актуалните модели дамски чанти с миниатюрен размер:

  1. Дамска чанта тип плик

Противно на миналогодишните трендове, според които този вид дамски чанти бе модерен само за вечерно облекло, сега можете да го носите навсякъде – на работа, на разходка и отново на по-специален повод. Дамската чанта тип плик е компактна и практична, а и не е задължително да е много малка, може да достигне дори размерите на тетрадка формат А4.

  1. Текстилна лека дамска чанта

Тя е или от вълна, или от лен. Може и да ви се струва малко летен, този тренд е идеален за жените, които предпочитат да са винаги различни, да се отличават сред тълпата. Разбира се, за по-студените дни от зимата, вълната и кожата са за предпочитане, но не подценявайте и моделите със специална декорация от памук или коприна.

  1. Ярка и пищна декорация

Да, те са ежедневни! Да, те са ретро! Ето няколко предложения: http://e-obuvki.com/damski-chanti  Но дамските чанти за зимния сезон тази година са винаги впечатляващо украсени с какво ли не – сребристи и златисти орнаменти, плетени висулки, кожени увертюри, бродерии, мъниста и дори пера. При всички случаи с украсата на своята малка дамска чанта за зимата можете да се заемете и самите вие, ако вече имате малко по-стар и изчистен модел от миналата година. 

Tags: Тест