Мини полата - горещият тренд на лятото

Публикувано от admin 31/05/2016 0 Коментари

 Може би няма толкова любими дрехи сред младите момичета, колкото късите поли. В края на краищата те са с универсално приложение  и могат да ви придадат спортен или класически вид. Мини-полата не ограничава движението и ясно показва достойнството на фигурата ви.

 

 От 60-те години на 20 век, когато дизайнерът Мери Куант порази света с  мини полите, те не предават своите позиции. Днес са заели своето място в гардероба на повечето жени. Има ги дори в офиса. Има ги и в не толкова класически стил каквито са спортен, романтичен, военен и  т.н.

 

 Разбира се, мини полите са идеални за горещите летни дни. Много дизайнери са на мнение, че те трябва да са част от гардероба на всяка модерна жена. Мини полата визуално удължава крака и прави фигурата по-висока.

 

 Най-важното правило, което не търпи нарушение е да не комбинирате в едно мини пола и голамо деколте. Тази комбинация изглежда вулгарна и в никакъв случай елегантна. Това може да си позволите само, ако сте на плаж.

 Всеки сезон дизайнерите предлагат нови версии на мини полата, от които на дамите просто им спира сърцето и получават силно желание да се подложат на повече упражнения и диета.

 

 Мини полата в съвременната мода е удивително разнообразна. За стройни момичета с красиви бедра е подходяща тясна прилепнала пола. Момичетата с тънки бедра  е по-добре да се спрат на буйни мини поли в пищен многослоен вариант. Също би била подходяща мини-пола в стил "лале", която ще придаде релефност на фигурата, ще я направи по-женствена. Добре подчертава талията полата с висока талия.

 

 Колкото е по-стройно момичето, толкова рискът да сгреши при избора на мини пола е по-малък. Но тук, девойки, също трябва да бъдете разумни, да не преминавате определени граници. Дължината на полата трябва да е удобна, за да не се чувствате неудобно и през цялото време да я придърпвате надолу.

 

 Ако сте красива, имате добра фигура и добре оформени крака, мини полата е за вас. Изберете си модел, който да отговаря на вашите вкусове и изисквания, за да се обръщат мъжете след вас.