Модни правила, които вече не важат

Posted by admin 08/02/2016 0 Comment(s)

 Правилата в модата имат само препоръчителен характер. Те са създадени, за да може всеки сам да прецени и изгради собствен стил, с който се чувства удобно.

 

 Сега ще разгледаме някои от правилата в модата, които вече не важат:

 

 Чорапите трябва да са скрити

 Не се учудвайте, че по модните подиуми се разхождат дългокраки красавици, на които сякаш панталоните им са къси. Това не е случайно. Акцентът пада върху глезените и ако се включат и едни къси чорапки, резултатът е повече от зашеметяващ.

 

 Поли и рокли се носят само на висок ток

 Напоследък много харесвана комбинация стана рокля или пола с кецове. Да, стои много нежно и закачливо. Въпреки това, ако става дума за официален случай, сложете си класическите обувки с висок ток.

 Ако става въпрос за разходка или среща с приятели, може да комбинирате роклята или полата със сандали на платформа или пък без такава.

 

 Зимата не е подходяща за бели дрехи

 Да, знаем, че бялото се забелязва трудно през зимата и за собствена безопасност всички трябва да се облечем в черно. Да, да, ама не! Все пак не ходим всеки ден в гората или из снежните полета, че да се сливаме с пейзажа.

 Въпреки, че бялото се цапа повече, не се лишавайте от него, през зимата, ако ви е любим цвят.

 

 Марката е най-важна

 Съвсем не сме съгласни с това. Абсолютно постижимо е да се придържате към актуалните тенденции, без да се налага да оставяте цялата си заплата за една чанта. Потърсете и сме сигурни, че ще намерите магазин, в който се предлага качествена конфекция на доста приемливи цени.

 

 В офиса се носят само костюми

 Да, това е най-лесният начин да не се главоболите какво да облечете сутрин, но също така е най-прекият път да станете скучни. Една стилна рокля в комбинация със сако и подходящи обувки, както и аксесоари, може да ви превърне в стилна работеща жена.

 Това бяха едни от най-налаганите правила, които вече нямат тежест в модата.