Музикален подарък за китарист

Публикувано от admin 17/02/2016 0 Коментари

 Когато избирате подарък за китарист, си заслужава като начало да обърнете внимание дали той има нужда от нова китара. В този случай има два модела, който не са с висок ценови диапазон  и са максимално доближени до световните стандарти – обикновена класическа китара и тип фолк китара с извивка навътре в горната част на борда. Има много модели и си заслужава да проучите въпроса, кой би бил най-подходящ. Ако все пак при него с китарата всичко е наред, то тогава може да се спрете на подходящи аксесоари за нея.


 

 Набор за грижа за китарата

 Винаги ще е от полза един такъв комплект, който ще придаде блясък и луксозно излъчване на неговият музикален инструмент. В един такъв комплект обикновено може да намерите всичко необходимо, за да запазите външният вид, както и отличен звука на една китара - восък, лимоново масло, препарат за почистване на струнни и 3 микрофибърни кърпички.

 

 Препарат за почистване на струните и грифа

 Подходящо е за всякакъв вид китари. Не оставя петна след чистене. Звукът след употребата му става по-ярък. Позволява да свирите по-бързо. Удължава живота на грифа. Изберете препарат, който е от минерално масло и не е токсичен.

 

 Течен восък

 Той се използва за обработка на китарата срещу всякакви вредни външни въздействия. Може да подарите восък, произведен от листата на палмата Carnauba, растяща в джунглите на Южна Америка. В момента това е най-ефективната природна защита за една китара. Восъкът се превръща в блестяща и непробиваема защита, която предпазва китарата от всякакви вредни въздействия и дори поправя вече нанесени такива като пукнатини и драскотини.

 

 Тунер за китара

 Това е едно от най-полезните устройства за една китара. Особено тунерите с щипка. Те се използват за калибриране и настройка на китарата. Може да изберете измежду тези две марки и модели например: Flight WST-550g и SEIKO SAT501.

 

Успех в покупките!