Обувките през пролет 2016

Posted by admin 16/02/2016 0 Comment(s)

 Новите модни тенденции сред обувките за тази пролет варират от подчертана елегантност, до пълно удобство. Цветовете им също са разнообразни и атрактивни. Ето ги и тях:


 

1. Мексикански сандали

 

Много удобни и цветни, те изглеждат едновременно шик и ежедневно. Повечето от тях са украсени с много връзки и шарени пискюли, а подметката им е равна. Със сигурност ще си купите такива.

 

2. Високи платформи

 

Придружени с ток или без него, на мода са дебелите подметки. Когато този тип обувки са с токче, то е квадратно и стабилно.

 

3.. На гости в Дивия Запад

 

Ботите, които ще са актуални през пролетта, напомнят по нещо на обувките на каубоите- сякаш трябва само да им прикачите шпори. Някои от тях са с квадратен, а други- с тънък ток или, на платформа, но моделът е със заострен връх и пищна украса, или връзки. Цветни камъчета, блестящи материали, напомнящи пайети, или просто тегели, които наподобяват шевици- този тип обувки определено се отличават и се запомнят лесно..

4. Заимствано от “ Междузвездни войни “

 

На мода ще бъдат и всякакви щури футуристични модели, които са измислени с много въображение. Те са малко екстравагантни, но пък привличат вниманието за секунди. Сандалите , ботите и обувките в този стил са с нисък ток, тънък или квадратен, и със заострен връх. Най-популярни ще бъдат тези в сребристо, черно и бяло. В украсата им се срещат само овалните декоративни елементи, които напомнят на облеклото на космонавтите от фантастичните филми. Много са оригинални и си заслужават да ги имате.

 

5. Диско мания

 

Блестящи сандали, богато украсени с цветни камъчета, дантела, тюл и панделки, завладяват модните подиуми. С тях наистина ще блеснете вечерта, а и те са създадени именно с тази цел. Златистото и сребристото са на особена почит тук, макар и на фона на черен цвят, който си остава класика.