Пет причини, поради които да поръчате парфюм онлайн

Публикувано от admin 17/12/2019 0 Коментари

Представяме на Вашето внимание пет основни причини, поради които да предпочетете онлайн пазаруването, пред традиционното, що се касае за покупка на нов парфюм.

 

Причина номер 1. Богатото разнообразие. Ако преди седмица е била премиерата на нов парфюм на любима Ваша марка, то няма никакъв шанс парфюмът да го срещнете на витрина в традиционен магазин. Не така стоят нещата онлайн. Дори парфюмът да се предлага във Великобритания, пак можете да го поръчате. Вярно е, доставката би се забавила малко, но все пак след около седмица ще се озове във вашите ръце.

 

Причина номер 2. Очакват Ви актуални промоции и намаления. Вярно е, повечето собственици на онлайн магазини за парфюми предлагат изключителни цени, както и възможността да закупите марков парфюм, тип тестер, който е с атрактивна цена.

 

Причина номер 3. Възможността от професионална консултация от експерт. Да, колкото и странно да Ви звучи, чрез едно позвъняване по телефона можете да обясните подробности за характера си, а консултант да Ви препоръча парфюм на база на емоции, характер, черти. Нещо, което и при традиционните магазини може да се случи, но в повечето случаи бива пренебрегвано от продавач-консултантите, тъй като са демотивирани от ниското заплащане и трудно обръщат добро внимание на клиентите си.

 

Причина номер 4. Възможността от тестване на артикул, преди да бъде заплатен. Колкото и странно да Ви звучи, това Ви дава правото да се откажете, ако парфюмът, който сте поръчали не е това, което всъщност търсите. Т.е. имате възможност да замените, или откажете поръчката.

 

Поледената, причина номер 5 – цената. Каквото и да говорим цената е основна и често играе ключова роля. Тук е мястото да споменем, че ако търсите марков парфюм, няма как да го закупите за 5 лева. Марковите парфюми варират на цени от 40 до 500 и повече лева.

Е, уважаеми читатели, представихме Ви пет интересни причини, поради които да поръчате парфюм онлайн. От Вас зависи, дали ще се възползвате, или ще предпочетете традиционният тип пазаруване.