Един по различен подарък за Свети Валентин

Posted by admin 11/02/2016 0 Comment(s)

Празникът на влюбените наближава с големи стъпки и двойките, които обичат да го празнуват мислят за новото приключение. За подарък, или пътешествие...

Този път може да планувате заедно, да няма изненади, да предприемете пътешествие до неочаквана дестинация и там да прекарате незабравим ден. Това ще бъде вашият незабравим подарък за Свети Валентин.

Ако първите редове за вас се оказват блян, но все пак искате да направите подарък, така че да зарадвате с малък или голям подарък за Свети Валентин, него или нея. Ето няколко подсказки, за това какво се предлага на пазара:

Подарък за него

Принципно е прието, мъжете да бъдат по активни на този ден в търсенето на подаръци. То не, че им е трудно, накъдето и да се обърне човек, на 14 февруари всичко е в червено и черно. Розите са на всеки ъгъл, Секси бельото се подава направо през витрините. Вино и бонбони на промоции. Не! Не си и помисляйте за бижута – това е само сигнална лампичка.Оп това трябваше да е частта за него – тоест вие дами не се съмнявайте, той ще забърше нещата, които изброих. Но все пак, вие можете да го залеете със силен мъжки аромат – някой афтършейв дето ще подчертае едновременно спортната му и делова натура. Или пък нещо, което ще го подсети за какво е забравил, какво е обещал някъде там през годината...Просто му направете един различен подарък за Свети Валентин

Подарък за нея

Ами за нея?...Тя си знае, вече споменахме. Всичко дето търговците са изложили за продан с марката Свети Валентин, може да се окаже подарък за нея. Както всяка година. Дано поне червеното вино тази година е хубаво, а черните шоколадови бонбони все така горчиви и изкусителни. „Само не ми казвай, че има нещо на дъното на чашата, или че нещо си скрил в тази курабийка”. „ Спокойно скъпа, отвори кутията, това е просто различен подарък за Свети Валентин”.

Виж повече на: http://unikati.bg