Наистина, ако да изберете подарък за бебета, може да се окаже много трудно.

Posted by admin 31/01/2017 0 Comment(s)

Въпреки, че те са малки и не разбират дори какво става наоколо (поне тези до втората годинка), все пак е важно да направите правилният подарък и да не се изложите пред родителите. Нека ви предложим няколко идеи, които могат да ви спасят от тотален провал за бебешки подарък.

Някоя симпатична дрешка за бебета.

Често срещано, но с развитието на модерните технологии, може да се извършат чудеса. Например, да напишете нещо интересно на тениска, някоя забавна фраза или нещо свързано с родителите. Вече дори може да изберете цвета, да комбинирате и какво ли още не. Лесен избор на подарък за бебе, не струва много и е готово за няколко дни.

 

Бебешки играчки.

Тук избора е толкова огромен, че дори цената е от няколко лева до три цифрена сума. Да купите детска играчка обаче, може да не е толкова лесно. Трябва да съобразите дали е за момче или момиче, дали няма да се нарани, дали може да глътне нещо, определено има доста неща за които трябва да внимавате.

Ако наистина искате да зарадвате родителите и бебето, но се затруднявате с избора си, то тогава помолете продавачката или някоя позната. За мъжете това наистина е труден избор, но доста често сполучлив.

Искате да подарите някоя шантава играчка без значение каква е цената и?

Изборът тук е безкраен. Има толкова много неща, които са за бебета, които родителите да използват, но в същото време детето да може да се забавлява и опознава света на технологията или самият свят.

Веднага може да направите връзката, ако таткото е запален автомобилист, да купите една от онези колички в които да сложите детето и да го разхождате с дистанционно управление. Страхотно удоволствие за мъника и страхотно удоволствие за таткото. Тук избора на външен вид също е голям, но още по-голямо е удоволствието от подаръка.

Нещо скромно, но от сърце?

За момичетата старата парцалена кукла или плюшена играчка, а за момчетата една количка. Всичко това може да ви се вижда като демоде, но това все пак са деца и няма как да сбъркате с детската играчка. Вземете някоя кукла от магазина по ваш вкус или количка, опаковайте я добре, за да може детето да се заиграе да я разопакова и ще видите учудването и сладкият странен поглед, щом отвори подаръка.

Защо да не се насочите към нещо музикално?

Винаги има и такава опция. Всички бебета обръщат голямо внимание на всичко различно около тях. Ако нещо издава звуци и те го карат да ги издава, това ще привлече тяхното любопитство.

Вземете някаква музикална кутия за момиченце или барабани за момченце. Ще трябва да внимавате и с това, защото на родителите може много по-бързо да им писне от колкото на бебето.

И за финал – спестовна книжка.

Това може да ви се струва дори нереално за подарък, но е интересно предложение. Отворете банкова сметка на мъника, уговорете детайлите с банката, много от банките предлагат подобни спестовни влогове. С годините ще е най-добре, ако в сметката се съберат пари и тогава детето може да ги изтегли. Тогава то наистина може да оцени вашият подарък за него.