Тази нова тенденция със сигурност ще ви изуми!

Posted by seoteo 24/11/2016 0 Comment(s)

Срещайки и сблъсквайки се почти всеки ден с нещо различно от обичайното, някоя новост, ние сякаш сме тренирани и ушлайфани към това да се адаптираме и привикваме сравнително бързо към тях, като накрая дори да ги забравим. И ако вие си мислите, че вече нищо не е в състояние да ви изненада и шашне, значи дълбоко се лъжете и именно поради тази причина ние сме тук, за да ви запознаем с най-новия тип бебешки кошари, а именно кутиите! Без съмнение задължителните вещи и принаджлености, които съпътстват неотлъчно вашето малко създание – колички, кoшарки, люлки, столчета за кола и шезлонги, са на високи и непосилни цени, като доста често се остойностяват на истински автомобил втора употреба.

бебешка количка

Бебешките колички за съжаление нямат възможна алтернатива, но от своя страна бебешките кошари спокойно могат да бъдат заместени от една кутия. Ако това ви се струва абсурдно, ще ви опровергаем, като ви разкажем, че тази практика съществува в света още от 1930 година, когато във Финландия за първи път правителството й е взело решение да дарява кутии с полезни и необходими атрибути на жените, които наскоро са се сдобили със свое отроче. Освен козметични продукти, дрехи, аксесоари и играчки, в нейното дъно е поставен и матрак, чиято цел е да се превърне в бъдещо място за сън и покой. По всичко изглежда, че тази идея на държавата е била изключително ползотворна, тъй като е спомогнала да намали до минимум броя на смъртните случаи при новородените бебета.

Постепенно, с напредването на годините и промените, тази традиция набира все по-мащабна популярност по цял свят. Най-често използвани в света са от индийските и африканските семейства, след като разбират, че кутиите ще бъдат много по-удобни за пренасяне и отглеждане на децата им, отколкото детските кошарки. Изключително комфортни, финансово изгодни и компактни, те бързо се превръщат във фаворит. Благодарение на група мъже, които решават да създадат бизнес с такива кутии, те вече могат да бъдат намерени в множество магазини за бебешки колички.